МАМС.БГ ЕООД е първият и най-голям вносител и представител на марката STOKKE в България - при нас можете да намерите всички продуктови серии, както и ексклузивно всички лимитирани серии на количките и останалите продукти. И най-хубавото , всички продукти са налични в нашите складове и не е необходимо да чакате и поръчвате предварително!

Единствен партньор за България сме и на друга скандинавска търговска марка - LEANDER - производител на най-вдъхновяващите и неустоими дизайнерски детски мебели - легла, столчета и аксесоари.

Още премиум продукти - английските невероятни пухени играчки JellyCat, изключително ефективната и иновативна UK носима помпа за кърма Fraupow, германските дървени странични легълца “До мама” BabyBay, задължителният за носене на бебчето UK колан-седалка Hippychick.

Посетете ни в нашите официално оторизирани от производителите физически магазини в най-големите градове на България - София, Пловдив и Варна, както и нашият електронен магазин www.mams.bg. Всички Ваши поръчки се изпълняват и доставят за един работен ден!

Това, което ни отличава, е ненадминатият професионализъм и обичта, с която вършим работата си, топлото отношение към клиента за неговото пълно удовлетворение и информираност за едно щастливо родителство!