Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на Сайта.
Преди изпращане на поръчаната стока, MAMS.BG има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.
MAMS.BG не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
Поръчката се изпраща в срок до 3 работни дни. При извънредни обстоятелства MAMS.BG си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ в присъствието на куриера и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.