Всички успешно поръчани от сайта стоки са налични и се изпращат веднага в работен ден до 17:00 ч. с доставка на следващия работен ден. За малки населени места е възможно доставката да отнеме два работни дни. За София е възможна доставка на същия работен ден, без увеличение на куриерската услуга.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя адрес за доставка на територията на Република България. Не е възможна доставка до офис на куриерска фирма. Доставката е за сметка на Потребителя.

При независещи от нас обстоятелства или възникнала грешка в сиситемата, MAMS.BG си запазва правото да отмени поръчката или да удължи с до 3 работни дни срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя. 

MAMS.BG не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ в присъствието на куриера и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.